Tuesday, January 24, 2012

Monday, January 23, 2012

Phone Paling Osem! Abad ini.

THE WINDOW PHONE CONCEPT BY SEUNGHAN SONG


Monday, January 16, 2012

Foto Manipulasi Paling OSEM!!

Nak menangis aku tgk artwork dieorg ni... osem... sangat2 osem!!

Lagi berbogel untuk protests!

Sebelum ni aku ada update pasal 4 orang wanita berbogel demi membela bulu binatang? . hahaha.. kali ni lebih OSEM lagi! Sekumpulan wanita telah bersama-sama bersatu padu bogel beramai-ramai.. tp kali ni badan mereka d cat dengan warna-warna bendera negara masing-masing... PEH!!

Crop Circle D'seluruh dunia

Benda aneh ni sebenarnya dah lama berlaku, crop circle pertama yang ditemui adalah pada tahun 1970 di England. Ada yang berpendapat crop circle ni sebenarnya adalah peninggalan alien yang datang ke bumi, mcm tinggalkan tanda la... Ada juga yang percaya ia ada maksud tersirat dan message tersendiri yang cuba disampaikan oleh alien kat kita mahkluk bumi.. Tp kesahihanya masih samar dan masih dalam persoalan.. Dan yang bestnya dikatakan kejadian crop circle yang besar tu boleh terjadi dalam satu malam saja! OSEM!!


Sunday, January 15, 2012

Melencong : Kapal Terbengkalai D'seluruh Dunia

Amorgos Island, Greece - Jimi Soflou

Jari-Jari OSEM!

Seni Ukir Paling OSEM!!

Betul cakap orang, seni tu pekara yang paling halus atas dunia.. sampai tembikai pun boleh disenikan.. 

Friday, January 13, 2012

Otak Kuning VS Otak OSEM!

Logo paling OSEM!



Pencil drawings paling OSEM!

OMG!! OMG!! OSEM!!  AGGHHHHHRRRR!!!!!

*Speechless

Gambar Osem! : Gadis jepun sebenar VS Manga

Lukisan 3D paling Osem!

Hanya menggunakan pensil, Fredo dari Chile  telah menghasilkan karya 3D yang super-Osem!

Hati-hati : Sesetengah gambar menyeramkan, terutama bila tgk waktu malam sendirian.

Gambar "terjatuh" paling Osem!

Suke tengok gambar-gambar karya Kerry Skarbakka ni. Osem gile! nampak real walaupun sebenarnya ia menggunakan trik dan penipuan di dalam fotografi. Syabas Inspektor Shahab... Syabas!!

Thursday, January 12, 2012

LAGI GAMBAR YANG OSEM!

OSEM GILE : Ini baru betul-betul "FACEBOOK"!

Cikgu berbogel untuk merusuh

Seorang cikgu muda dari Albany, New York iaitu Kaylee Dedrick dengan selambanya berbogel dijalanan.
  
Osem!!

Amaran : paparan untuk 18tahun keatas sahaja.

Pulitzer Prize for Spot News Photography : 33 koleksi gambar Osem! dari photographer yang Osem!

Warning : this post contains some images of death and violence that some people will find disturbing

1968 : Rocco Morabito - "The Kiss of Life"

Wednesday, January 11, 2012

Ingat lagikah kita? : kes culik, rogol dan bunuh melibatkan remaja dan kanak-kanak

Pada 18 Mei 1999 Audrey Melissa Bathinathan, 17 tahun telah dijumpai berhampiran Sekolah Perempuan Methodist Kuala Lumpur, tempat beliau belajar. Hasil bedah siasat mendapati mangsa telah dipukul di kepala, dirogol dan dijerut lehernya. Noor Suzaily Mukhtar, 24 tahun telah ditemui di Taman Bukit Tinggi pada 7 Oktober 2000 Klang. Mangsa telah dirogol dan bunuh dalam sebuah bas ekspres dan mayatnya dicampak di sebuah jalan di kawasan pembinaan Taman Bukit Tinggi, Klang.


OSEM! : EVOLUTION OF CHEERLEADERS

Untuk tatapan korang kali ni.. Dan yang pastinya, ini bukan di Malaysia..

1920s

Gambar osem para acrobat ATAS Chicago

VICTORIAN SURREALISM

Gambar pelik dan aneh ini adalah hasil karya Jeffrey Michael. Tak banyak yang dapat dikaji tentang mamat ni, tapi hasil Vintage photographs dan digital Surrealism kepunyaannya memang betul-betul osem!


Monday, January 9, 2012

Video Osem! : Bila Sekumpulan Wanita Masuk Kem Tentera

video
Sumber : 9GAG
Credit to Muz Amer

BOHN’S ‘VISIONS OF THE FUTURE’ ADS, 1940S

Osem gile bila orang dulu-dulu meramalkan masa depan.. Teringat masa zaman sekolah rendah disuruh cikgu kelas lukis gambar Malaysia tahun 2020.. Ape pun gambar-gambar kat bawah ni lebih osem dari lukisan aku dulu apabila atuk nenek tahun 1940 menggambarkan masa depan. Bak kata kawan ak, Puiii!! pada orang yang kreatif sebab kami kurang lebih kreatif. hahahaha... 


Video Osem! : Bungee Jumping & Wanita Australia

video
Credit to Fairuz Ismail.


Untuk berita penuh klik sini.



10 gambar koleksi anak patung seram yang Osem!!

Korang semua mesti penah tengok filem Child's Play (1988) kan? macam mane patung bernama Chucky hidup dan membunuh manusia. Bagi ak Chucky tak cukup Osem lg... Kat bawah ni aku sediakan gambar-gambar anak patung seram paling osem untuk tatapan korang.. Dan yang pastinya patung-patung ini bukan untuk kanak-kanak.. 


Pekerjaan yang Osem!! : Idaman para lelaki.

Akhirnya aku dah jumpa pekerjaan paling Osem dalam dunia..  Ini adalah pekerjaan yang tak perlu pakai kemeja smart-smart untuk mendampingi wanita! hahaha...  


Sunday, January 8, 2012

Melencong : Power station terbengkalai yang Osem!!

ABANDONED POWER STATION, LUXEMBOURG

Betul-Betul Osem! : Real Angry birds

Seorang pelukis bernama Mohamed Raoof  telah mengambarkan kembali bentuk angry birds jika burung ini hidup di dunia yang sebenar. Dengan menggunakan photoshop, Mohamed Raoof ni telah melahirkan angry birds ke dalam bentuk 3D, hebatkan?  sebenarnya tak perlu heran pun, photoshop boleh buat macam-macam.. sampai bogelkan  perempuan tak cantik pun boleh jadi cantik... Osem kan??



Doraemon life action!

Doraemon katun

15 Imej mikroskopik dari dalam TUBUH MANUSIA!

Gambar-gambar kali ini betul2 OSEM! aku copy paste jumpa masa tengah borak-borak dengan En.google. gambar ni merupakan gambar dari dalam tubuh manusia.



Saturday, January 7, 2012

Awesome gile : Pemandangan indah dari dasar laut


Melencong : Tempat-tempat terbengkalai yang "Indah"!

Abandoned Submarine Base, Ukraine

Bantal yang selesa untuk lelaki "forever alone".

Mesti selesa je tido.. Bantal buatan Jepun ini direka khas berbentuk kaki wanita yang memakai SKRIT  PENDEK! Amat sesuai semasa tengok  video Anuar Ibrahim   TV atau membaca buku.. Bantal ni sesuai untuk orang lelaki yang takda awek... hahahaha... sekurang-kurangnya dapat elakkan maksiat!



benarkah? : Berbogel demi membela bulu binatang.

Hollywood - 4 orang wanita telah membuat kerja gila dengan memakai seluar dalam tanpa baju dan mengecat sahaja badan untuk menutup *TUTTTT mereka di tengah-tengah Hollywood. Ini kerana mereka cuba menentang penggunaan bulu binatang dalam penghasilan pakaian.




Berita : Budak lelaki dibaham buaya.

REPUBLIKA.CO.ID, PEKANBARU - Penduduk kampung telah menangkap budaya seberat tidak kurang 400 kg! peh! besar beb.  Big Show WWE yang gedabak badan tu pun baru lebih kurang 200 kg.  Sebelum di tangkap, buaya ini telah membaham seorang budak bernama Rio Candra (14)..  Budak ini hilang semasa mencari kayu bakau bersama ayahnya...  



Friday, January 6, 2012

OBOR OLYMPIC : 1936 HINGGA 2010

 Summer 1936 - Berlin

Rindu~

klik gambar untuk lihat penuh!


Ombak rindu : Bola oH Bola~

klik gambar untuk lihat penuh!
LOL~

Thursday, January 5, 2012

Wednesday, January 4, 2012

Kisah : Sperma!

Satu Penemuan Spesis Baru Di Dunia??

Port Klang : Satu spesis baru telah dijumpai mengganas di perairan tersebut. spesis yang dipercaya telah lama pupus ini telah lagi sekali mengejutkan dunia apa bila tiba-tiba menyerang beberapa orang mangsa yang sedang memancing dikawasan itu. ‘Raksasa laut’ berukuran 55 kaki telah dijumpai dihanyutkan sehingga di pantai Selat Melaka. Makhluk  itu  tidak dapat dikenal pasti dan menurut laporan juga Sea Monster ini sekurang-kurangnya seberat 4.5 tan.



Tuesday, January 3, 2012

Jejak Kasih : Popeye

Popeye  meminta bantuan kamu-kamu untuk mencari ibu dan bapa kandungnya yang dah lama hilang. Di bawah disertakan juga gambar mereka.



Hero komik : Bila dah tua